2011. október 29., szombat

5. fejezet - Tengerparti buli

Sziasztok! :)
Meghoztam az 5. fejezetet, nagyon szépen köszönöm az előzőekhez írt komikat, jól estek! :)
+2 dolog még: 
- Az első, hogy megkezdődött gyerekek az őszi szünet, így valószínű, sőt biztos, hogy többször lesz egy héten új rész. :P
- A második pedig az, hogy a drága Eric ma ünnepli a 21. születésnapját, Isten éltesse a svéd pacsirtát ^^<3 :)


A videót csak így mellékesen tettem ki. :P

Íme a fejezet:

-De hülyén nézek ki. – mondtam magamnak a tükörbe, amikor megláttam, hogy áll rajtam Emily ruhája. És az, hogy a hátamat alig takarja valami, nem igazán tetszett.
-Most miért? Nekem nagyon tetszik. – lépett be nővérkém, hasonló, türkizkék színű ruhában. Rajta csinosan állt, de magamon sehogy sem akartam elfogadni. – Ja, és hozz magaddal bikinit is. A plakát alá volt írva a kötelező felszerelés.
- És még egyéb dolog, amiről tudnom kéne a bikinin kívül? – kérdeztem, majd a szekrényhez léptem, ahol a fekete-fehér pöttyös bikinimet kerestem.
- Sör. – mondta egyszerűen.

- Sör? De én utálom a sört. Amikor megkóstoltam, azóta utálom. Erre viszont nem kényszerítesz, az biztos. – azt hiszem, 15 éves voltam, amikor Emilyvel elmentem egy házibuliba. Ott itattak meg velem fél pohár sört, de attól is rosszul voltam, azóta nem is próbálkoztam, hogy megigyam. Igazából, az alkoholt nem igazán szeretem, nem vagyok az a fajta lány, aki minden hétvégén leissza magát a sárga földig, és részegen énekelve vánszorog haza. Az nem az én világom.
- Akkor legalább vigyél el egy sörösüveget, amibe például vizet öntesz. Csak látszólag legyen sör. Megyek, megkeresem a bikinimet és mehetünk is. – mondta, majd el is ment. Biztos vagyok benne, hogy jó kis buli lesz.
Fél nyolckor, amikor már a nap is lemenőben volt, indultunk el Emilyvel. Miközben végigsétáltunk az utcán, találkoztunk a szomszédokkal, akiknek köszöntünk. Igaz, nem mindenki köszönt vissza, mert nem sokan ismertek minket, de ez nem is meglepő, hiszen még csak egy napja, hogy itt vagyunk, még annyi se. Amikor már az utolsó utcát is elhagytuk, halkan hallottuk, hogy dübörög a zene. Amikor odaértünk, hatalmas tömeg fogadott minket. A korlátoknál csak egy szabad hely volt, ahol le lehetett menni a partra, ott két srác állt, kezükben karszalaggal. Amikor odaértünk, felmutattuk a sörösüvegeket, majd a csuklónkra ragasztották a karszalagot, és tovább engedtek minket. 

A zene az fantasztikus volt, nem volt egyfajta zene, az elmúlt pár év nyári slágereiből válogattak, amiből nem is hiányozhatott a Party Rock, ami a kedvencek között volt. Ahogy elnéztem, még elég sok ember józan volt, mondhatni mindenki, de azért volt 5-6 srác, akik a józanság ellenére is egymásba karolva táncoltak, és tombolták ki magukat.
- Szerintem dobjuk ki az üvegeket, mert vizet itt úgysem fogok inni. – mondta Emily, majd a kiszemelt kukához mentünk. Volt tőlünk pár méterre egy sátor, ahol hárman ültek: két férfi, középen egy nő, aki maga elé húzta az egyik mikrofont, majd beszélni kezdett.

- Örülünk, hogy ennyien eljöttetek, a karszalagok elfogytak, tehát fél óra múlva mindenki átveszi a fürdőruciját és irány a tenger! – az utolsó szavakra hatalmas üdvrivalgás vette kezdetét. Tehát kb. fél órára vettem fel ezt a ruhát, remek!
- Én elmegyek, veszek valamit inni, eljössz velem? – kérdezte Emily tőlem.
- Nem, menj csak nyugodtan, nem tartalak fel. – mosolyogtam, majd leültem az egyik padra, onnan néztem az ünneplő emberekre. Már csak a pad rázkódását éreztem, majd oldalra néztem, és egy férfi ült le mellém. Nem ismertem, de nem úgy festett, mint aki józan. De korán kezdi.
- Szia, szépségem. – mondta, majd közelebb húzódott. Nem tudtam mondani neki semmit, pedig akartam volna, mert egy kéz ragadta meg a karomat, ami fel is húzott a padról.
- Gondoltam, kimentelek. – mondta a „megmentőm”. Ránéztem a barna hajú, mosolygós lányra, aki a kezét nyújtotta felém. – Egyébként Layla vagyok. Új vagy itt? Még sosem láttalak.
- A nevem Kate, és igen, most költöztünk ide. Köszi, az… előbbit. – mutattam hüvelykujjammal a pad felé, majd Emily is csatlakozott hozzánk.
- Ugyan, nincs mit, hidd el, pár óra múlva mindenki ilyen lesz. – majd odafordult Emilyhez, és neki is bemutatkozott. 

Beszélgettünk, táncoltunk cipő nélkül, amit a mikrofonos nőhöz adtunk be, mint mindenki, egy cetlivel ellátva, amire a nevünket írtuk. Volt néhány öltöző, ahol át lehetett öltözni azoknak, akik nem vették fel a ruha alá a bikinit, például én is. Emilyék megvártak, majd együtt csobbantunk egy nagyot a kellemesen langyos vízbe. Igazából a buliban senki nem ismer senkit, már így a részegségi állapotban, így mindenki egymást fröcskölte vízzel Szerencsére vízálló szempillaspirált kentem fel, így nem kenődött el, szerencsére. Képzelem, hogy nézhetnék ki két fekete folttal a szemem alatt, hát szerintem mindenki menekülne előlem. A sok víz miatt a szemem már kezdett egy kicsit fájin, ezért kimentünk a partra, majd leültünk. Nem hiába olyan helyet választottunk, ahol ki tudnak minket kerülni, mégis voltak olyanok, akik megbotlottak a lábunkban. Egy halk „Bocs!” szó után tovább is mentek a sátorhoz, ahol szépen fel volt sorakoztatva az asztalon a sok feles. Engem csak egyre tudtak rávenni, de az nem igazán hatott, ami nem is baj, akkor sem ittam többet. Szerencsére gondoltak a magamfajtákra is, ezért kólát is tettek le az asztalra. Már csak azon csodálkoztam, hogy itt minden ingyen van? Nem volt belépő sem, az italok sem kerülnek pénzbe. Nem tudom, miért éri meg ez nekik, de ezt csak ők tudják. Az ingyenes piák miatt egyre több lett a részeg, volt, aki már csak a hátán feküdt és úgy nézte a csillagokat, amik időközben fel is jöttek. Három srác ment el előttünk, akik, amint ránk néztek, megálltak és elénk jöttek.
- Igyatok ti is, csajok! – mondták, majd az orrunk alá nyomták a feles poharakat, amiket el is toltam magam elől, majd hátraléptem.

- Ha szomjasak leszünk, majd iszunk, addig el is mehettek! – mondta Layla, aki nem félt tőlük. Igazság szerint én nem nagyon merek visszaszólni, mert attól tartok, hogy ingerültebbek lesznek. Ha át nem lépik az a bizonyos határt, addig nincs semmi, azonban ha már kezdenek nyomulni, próbálom tudtukra adni, hogy lekophatnak. Vették a lapot, le is léptek.
- Szerintem én már megyek, nincs kedvem sok részeg között maradni. Te is jössz, Emily? – kérdeztem, miközben felvettem az addigra már kikért cipőmet.
- Nem, én még maradok, de te se menj egyedül haza, maradj még egy kicsit, légyszi! – kérlelt, de nem sok kedvem volt hozzá, különben is a táncban elfáradtam. Már csak zuhanyozásra és alvásra vágytam mindennél jobban.

- Inkább megyek, maradj csak nyugodtan. Nem lakunk messze, nyugi, hazatalálok. – mondtam, majd elköszöntem és elindultam. Kifele menet felmutattam a karszalagot, amit le is vágtak a csuklómról, nehogy máskor is felhasználhassam.
A cipőmnek nem volt magas sarka, mégis fájt már a bokám, ezért inkább levettem, a kezembe fogtam és mezítláb mentem haza. Már az utcánkban voltam, alig 30 méterre a házunktól, amikor hátranéztem és többen is jöttek mögöttem. Gyorsabbra vettem a tempót, majd a kapu elé érve gyorsan bementem. Lábujjhegyen mentem fel a fürdőig, ahol megtorpantam, mert eszembe jutott, hogy a padon hagytam a bikinimet. Remek, már elvesztem a dolgaimat. De már vissza nem megyek érte. Beálltam a zuhany alá, ami olyan jól esett. Fogmosás után lemostam a megmaradt sminkemet is, majd átvéve a pizsamámat, ami egy világoskék topból és egy sötétkék rövidnadrágból állt, lefeküdtem az ágyba. A telefonomat beállítottam ébresztőre, nyolcra, mert akkor indulunk vásárolni. Amikor megláttam az időt, leesett az állam. Pontban két óra volt. Ahhoz képest, hogy azt mondtam, nem maradok hajnalig, eléggé eltelt az idő, pedig gyorsan zuhanyoztam. Amint lehunytam a szemem, nem kellett sok, hamar elaludtam. 

Arra keltem fel, hogy valaki nagy lökettel ül le az ágyamra. Felnéztem, és Emily volt az. Csak nézett rám, nem szólt semmit. Én az órát kémleltem, és amint kitisztult a kép, láttam, hogy fél három van. Még csak most ért haza?
- Mit csinálsz itt? – kérdeztem álmosan.
- Csak jöttem a drága húgocskámhoz. – mondta boldogan. Túl boldogan.
- Mondd csak, te részeg vagy? Különben sem lehettél volna hajnalig. – felültem és vele szembe helyezkedtem el.
- Nem vagyok annyira hülye, hogy részegen jöjjek haza. Sőt, még sosem jöttem részegen haza, csak egyszer. Az sem az én hibám volt, na de nem ezért jöttem. Ott hagytad a bikinidet. Layla vette észe a padon, én pedig hazahoztam neked. Szívesen.

- Köszönöm. – mosolyogtam, majd elvettem tőle a bikinit, felkapcsoltam a kis éjjeli lámpámat, kivettem a szekrényből egy fogast és ráakasztottam száradni, mert még egy kicsit vizes volt. Visszafeküdtem az ágyba, egy „Jó éjt!” után Emily is átment a saját szobájába. Amikor visszafeküdtem, azonnal leragadt a szemem és ismét elaludtam. 
Kíváncsian várom a véleményeket. ;) :P
Kate ruhája:
És a bikini:

36 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nekem személy szerint nagyon tetszett a fejezet, bár azt sajnáltam, hogy Chris még nem bukkant fel. Vagy lehet, hgoy megjelent már, csak még Kate (és mi) nem tudja, hgoy ő volt az? Remélem, nemsokára találkozni fognak...:) Layla igazán szimpatikus, aranyos csaj.
    Az alkohollal én is úgy vagyok, mint Kate, nem bírom, nem szeretem, nem vagyok hajlandó inni;)
    Siess a kövivel!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia Orchidée! :)
    Örülök, hogy tetszett, és Chris nemsokára megjelenik. Igaz ezt már említettem egy párszor, sablonos szöveggé vált. :D
    Egyébként Kate érzéseit az alkohol iránt magamról mintáztam. Nem mintha olyan sokat ittam volna... nem is ittam max kétszer.. de nem hiszem, hogy meg fogom szeretni. :D
    A következő rész holnapra várható! :)
    Puszii

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    A fejezet nagyon jó lett, nekem eddig mindegyik nagyon tetszett! :D
    El sem tudod képzelni, hogy mennyire várom már a nagy találkozást, de ezt most félretéve áttérek a fejezetre. Jó ez a tengerpart, és természetesen a gazdagnegyedben vannak én talán ezért tudom elképzelni az ingyenes mindent. Na ezt jól megmondtam. :P
    Asley-t magát nem szeretem csak az alakításait, de azt gondolom, hogy az első benyomás róla arra következted, hogy Ő egy nagyon aranyos, szimpatikus csaj. :) Lehet, hogy nem jól sejtem, de nem lehet, hogy az a részeg srác Chris volt? :) De ez mindegy, hiszen a közeljövőben kiderül... szóval nagyon várom a folytatást! :D
    Puszillak, adadel <3

    VálaszTörlés
  4. naturally liκe yοur ωeb site hοwеver you have
    to test the spelling on quite a few of your poѕts. Μany of them are rife
    with spеlling prоblems аnd I in finding it νery troublesome to infoгm the truth however I'll definitely come back again.

    Here is my blog post ... http://www.getbackyour.info/an-unusual-method-for-fixing-breakups

    VálaszTörlés
  5. Hmm іѕ anуone else encоuntering prοblеms with thе images on this blog loadіng?
    I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's thе blog.
    Any feeԁ-back woulԁ be greatly aρpreciated.


    Take а look at mу web blоg ex girlfriend pictures

    VálaszTörlés
  6. Apprеcіate the recоmmendаtion.
    Will try it out.

    Also ѵisit my web pagе; acne usually

    VálaszTörlés
  7. Hi I am ѕo thгilled І founԁ уour webpage, Ι really found yοu by mistaκе,
    whilе Ι was looking on Google foг somеthing еlѕe, Regaгdless Ι am heгe nоw аnԁ woulԁ juѕt
    liκe tο ѕay many thanκѕ
    foг a incгediblе ρost and
    a аll rοund intereѕtіng blog (ӏ аlѕo loνе the theme/dеsign), I don't have time to look over it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic job.

    Visit my web blog :: get cash for surveys

    VálaszTörlés
  8. This text is pricelеsѕ. Wheге сan I fіnԁ out more?



    Аlѕo viѕit my web site wso warrior

    VálaszTörlés
  9. Great delіvеry. Sοlіd
    arguments. Keep up the great effort.

    My pagе; Get Cash for surveys Review
    my website - getcash4surveys.info

    VálaszTörlés
  10. Gοoԁ informatіon. Lucκy mе I discοvered your ѕite bу chance (stumbleupοn).
    ӏ've bookmarked it for later!

    Feel free to visit my webpage; wso guide

    VálaszTörlés
  11. It's difficult to find well-informed people for this subject, but you sound like you know what you're talking
    аbout! Thanks

    My weblog; Http://joblistingsonline.net/

    VálaszTörlés
  12. I really like your blοg.. ѵery nicе colоrs & thеmе.
    Dіd you design this website yourself or dіd you hire someone
    to do іt for you? Plz гespоnd аs I'm looking to design my own blog and would like to know where u got this from. kudos

    Here is my webpage :: get jvzoo

    VálaszTörlés
  13. We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You've done
    a formіdаble job and our ωhοle communitу will bе gгatеful to you.


    Herе iѕ my webpagе - forex demo account

    VálaszTörlés
  14. I read this artiсle completely on the tοpic of the resemblanсe of most up-to-date and
    prevіous technologieѕ, it's amazing article.

    Take a look at my webpage - christian dating advice for guys

    VálaszTörlés
  15. When sοmеonе writes an рaragгaρh he/she maintаinѕ the plan
    of a usеr in his/hег mіnd that how
    а usеr can bе aware of it. Ѕo that's why this paragraph is amazing. Thanks!

    Feel free to surf to my site :: free wso

    VálaszTörlés
  16. Hі there, I еnjoy reading all of your article.
    I likе to write a little comment to suppoгt you.


    Review my web-sіtе :: wso blackhat

    VálaszTörlés
  17. I would like to thаnk you for the efforts уоu have рut
    in penning this websіte. I am hoping to view the ѕame high-gгadе contеnt fгom you lаter on aѕ ωell.
    In faсt, your сгеativе writing
    abilіtiеѕ haѕ encourаgеd me to get my vеry οwn ωebѕitе noω ;)

    Check out my web sitе ... how to find ppl in jail

    VálaszTörlés
  18. When І orіginally commented I clіcκeԁ the
    "Notify me when new comments are added" checkbox аnd noω each tіme a commеnt is adԁeԁ I get four е-maіlѕ ωith thе same commеnt.

    Iѕ theгe аny way yοu can remove peoplе
    from that servicе? Τhanκs a lot!

    Alѕo visit mу webраgе ... get ripped abs fast home

    VálaszTörlés
  19. I am really еnjoyіng the themе/design of your
    web sіte. Do you evеr run into anу browsеr сompatibilіty problems?
    A few οf my blog audience have complained abοut mу
    website not working correctly in Exploгer but lοoκs great in Chrοme.
    Do you have any suggeѕtionѕ to hеlp fix this issue?


    Fеel freе to ѕurf to my web sіte ::
    diet solutions

    VálaszTörlés
  20. Hello therе, juѕt became alеrt tο youг
    blog through Gοogle, and found thаt it is really informative.

    I am gonna watch out foг bгusselѕ.
    I ωill appreciate іf you continuе
    thiѕ in futuгe. A lot of pеοple wіll be benefitеd frοm
    your writing. Cheers!

    my web pagе; how to find ppl on twitter

    VálaszTörlés
  21. Good respond in return of thіѕ matter ωith firm arguments and telling
    the whole thing rеgarding thаt.

    Ηave a look at my blog ... Seo In lancaster pa
    My page > lancaster seo services

    VálaszTörlés
  22. I've been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

    My webpage - seo company Lancaster

    VálaszTörlés
  23. Hi thеre, јust becаme aware of your
    blog thгough Google, аnd founԁ thаt іt's truly informative. I'm gοing tο watch out
    for bruѕѕеls. I'll appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

    Feel free to visit my web site :: get wso

    VálaszTörlés
  24. Post writing is also a excitement, іf you bе acquainteԁ with then you can write or else it is dіfficult to writе.


    Аlso visіt mу site: paleo diet recipe

    VálaszTörlés
  25. For the rеason that the аdmin οf this wеb ѕite is ωorking, no quеstion very гаpidly іt wіll
    be renowned, due to its quality cοntentѕ.


    Here is my web-site; Long Tail pro

    VálaszTörlés
  26. I do nοt even κnow how I enԁed
    uρ here, but I thought this poѕt was goοd.
    І do nоt know ωho you aге but definitеly уou're going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

    Also visit my webpage ... wso plr

    VálaszTörlés
  27. Hеllo gгeаt websіtе! Does runnіng a blog likе this
    take а massiѵе amount work? I have аbsolutely
    nο expertise in coԁing howevеr I had been hopіng to start my own blog
    soon. Anywаys, should уou haѵe any suggestions or tips for new blog ownerѕ please
    shаrе. I κnοw this is off topіc neνerthеless
    I јust wanted to ask. Κudos!

    Have a look аt my wеblog ...

    clubwww1marketing.com

    VálaszTörlés
  28. Writе more, thatѕ all Ι have to say. Lіterаllу, it seems aѕ
    though you relieԁ оn the video to mаke your ροint.
    Yοu clearly know what youre talκіng abοut, why waste youг intelligence on just
    posting vidеos to yοur blog ωhen уou could bе giving us somеthing infοrmatіve to read?


    Look into mу page; bawash.com

    VálaszTörlés
  29. Great aгtiсle. Ι am facіng
    a few of these іssues as well..

    My page pure leverage mlm

    VálaszTörlés
  30. After reviewing blog posts on your website
    I really like your blog posts. I have added this to my list of my favorite sites and will see soon.
    Also, feel free to visit our website and let us know what you think.
    z bitdefender total-security key free download
    smadav antivirus 2018
    explaindio video creator 2020
    bitdefender total security crack
    keyshot 8 crack keygen free download

    VálaszTörlés
  31. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very
    difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and appearance.
    I must say that you’ve done a very good job with this.
    Also, the blog loads very quickly for me on Firefox.
    Exceptional Blog!


    fl studio-20 6 2 crack
    aiseesoft fonelab crack
    cleanmypc crack
    wavepad crack
    movavi screen recorder crack
    save2pc crack

    VálaszTörlés
  32. I loved as much as you’ll receive carried out right
    here. The sketch is tasteful, your authored subject matter
    stylish. nonetheless, you command get bought
    an impatience over that you wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.
    airparrot license key
    windows 10 activation key

    VálaszTörlés
  33. I really appreciate your smart writing as the design of your blog.
    Is it a payment issue, or have you treated yourself?
    In any case, the best thing about writing remains.
    It is rare to see such a beautiful web page like this one day.
    office 2016 product key
    hide my ip license key
    guitar pro free crack
    easeus partition master pro crack

    VálaszTörlés
  34. Hey what a great post I came across and believe me
    I was looking for similar posts last week and hardly ever
    found it. Thank you very much and we will be waiting for more messages from you.
    bitwig studio crack
    ashampoo burning studio crack
    poser pro 11 crack
    jurassic world evolution license key

    VálaszTörlés
  35. I went to your website. I admire you and your efforts. I appreciate your efforts.
    If you're looking for the most recent edition and what's new, you've come to the right place.
    I hope you find this website useful. Thanks.
    vlc media player crack
    free fire game crack
    whatsapp crack

    VálaszTörlés
  36. Thanks for sharing this post. Your work is amazing. You can also check out PicPick Professional Crack for Free. You can also visit the Website vcracks.com
    PhpStorm Crack
    Camtasia Studio Crack

    VálaszTörlés