2011. október 8., szombat

A sztori

14 évesen Kate-et édesapja vitte az iskolába évzáróra. Út közben nagy sebességgel az autójukba hajtottak, Kate súlyos sérülésekkel került kórházba. A baleset miatt a fejét olyan szinten érte a sérülés, hogy elveszítette a látását. 3 évig volt vak, mígnem egy műtét, ami sikeresen működött, visszaadta a látását.
Az édesapja bejelentette, hogy Floridában egy cég tudná alkalmazni, ezért a munka miatt odaköltöznek Kate nem kis örömére. Mindig is szeretett volna Amerikába utazni, és ez meg is adatik neki.
Az édesapja főnöke is találkozott Kate-tel, akinek első látásra szimpatikusnak tűnt, így megkérte, hogy tanítsa meg a 6 éves lányát az alapdolgokra: írás, olvasás, számolás. Mint később kiderül, a férfi és családja a leggazdagabb családok közé tartoznak, így a gyermeke nem járhat iskolába.
Kate örömmel tanítja a tündéri kislányt, akivel hamar összebarátkozik, nem úgy mint Richard másik gyerekével, Chris-szel. Kate szemében a fiú csak egy arrogáns, öntelt srác, akit nagyon is elkényeztettek a szülei, de a véleménye idővel megváltozik...

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nekem nagyon tetszik az alapötlet, itt leszek, és olvasni foglak!!! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hm.. Jónak ígérkezik :))
    Már várom az első fejezetet!
    Siess Vele :P
    Üdv: Lexxi

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Nagyon érdekesnek ígérkezik! :D
    A történet alapja szuper! :)
    Nemsokára újra írok.. kíváncsi vagyok az első fejezetre! :)
    Puszillak, adadel <3

    VálaszTörlés