2011. december 17., szombat

Részlet a 13. fejezetből...

Sziasztok!! :)
Meghoztam nektek a következő friss egy kis részletét, és a 13. fejezetet pedig vagy ma késő este, vagy holnap délután hozom, még nem tudom pontosan.
Kellemes rövid kis olvasgatást! :)
Csók mindenkinek!! <3
Ui.: a fejezetnek köze van az eddigi szavazás eredményéhez...

Cím: Pár hét után

- Az. Nagyon is, aranyos, udvarias, és képzeld, nem öntelt, egyáltalán nem tűnt bunkónak, és nagyon helyes. – mondta, teljes átéléssel. Mindent elmesélt, amiket csak kérdezett, ahogyan reagált a feltett kérdésekre. – De lenne egy kérésem. – itt odalépett a nappaliban letett ruhákhoz, majd kivett közülük egy pólót. – Legközelebb ne hagyd a fürdőben Chris pólóját, mert senki nem tud róla, hogy hol voltatok tegnap. De tényleg, most te kezdd a mesélést, ugyanis csak arról tudok, hogy hajókáztatok egy kicsit, majd beleestél a vízbe. Miről beszélgettetek? Mesélj el minden apró kis részletet, mert addig úgysem foglak békén hagyni.
- Hát…- kezdtem, de félbeszakított.
- Ne, várj! Kezdd azzal, hogy honnan jutott eszébe a hajótúra?
- Nem is tudom, azt nem mondta el, de…
- Megcsókolt? – utálom, amikor félbeszakítanak.
- Emily, most engeded, hogy végigmondjam vagy nem? Először is: nem tudom, honnan jutott eszébe a kis túra, és másodszor: nem, nem csókolt meg. – arcán csalódottságot véltem felfedezni, aminek hangot is adott.
- De miért nem? Pedig összeilletek, aranyosak lennétek együtt. Léphetne már, ne húzza az időt.
- Van egy olyan érzésem, hogy te ezt a kapcsolatot jobban szeretnéd, mint én. És egyáltalán nem bánom, hogy nem csókolt meg.
- Meg sem kérdezem, hogy miért, mert már tudom a válaszod: Azért, mert bunkó, azért, mert öntelt, és még ehhez hasonlók, de tegnap bebizonyította, hogy nem bunkó, és nem is öntelt. Vagyis lehet öntelt egy kicsit, de azt lássuk be, annak oka van. Mindegy. És még a tegnapi napról. Mit szólsz Dean-hez? Helyes pasi, nem? – ha ezt nem említi meg, akkor kételkedtem volna, hogy Alex az igazi Emilyt hozta tegnap haza.
- Az, de 20 éves, hozzám öreg. De úgy vettem észre, hogy inkább te tetszel neki. – erre csak egy szemforgatást és egy sejtelemes mosolyt kaptam válasznak.
- Egy: három év az nem sok, hiszen Chris sem fiatalabb tőle sokkal, pontosan egy évvel, szóval… - félbehagyta a mondatot, majd kezdett egy újat, miközben az eddigre letakarított tányérokat a mosogatóba helyezte, aztán visszaült szembe velem. – Másodszorra pedig: Kedves srácnak tűnik, de inkább Alexet választanám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése